1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Az Ír Köztársaság beszerzési ügynöksége (RPA) 18 darab Citadis villamos szerelvényt rendelt az Alstomtól, melyek a dublini villamoshálózat, a Luas vonalain közlekednek majd. A megbízás összértéke 51,2 millió euró.

A szerződésnek része egy fix árú opciós megállapodás, amely alapján a vonalhálózat további bővítésének jóváhagyásakor további villamosok hívhatók le. Öt újabb villamos üzembe helyezésére lesz például szükség a tervezett citywesti szárnyvonal megépítésekor. A negyven méter hosszú, alacsony padlós villamosokat az Alstom barcelonai üzemében gyártják majd. Az első villamost 2008 decemberében szállítja az Alstom, ezt követően a város havonta vehet majd át két újabb villamost.

Az Alstom Transport eddig 930 megrendelést kapott Citadis villamosokra a világ 24 városából. A villamosok több mint egymilliárd embert szállítottak, és több mint nyolcvanmillió kilométert tettek meg - áll a cég közleményében.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!