TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az elmúlt évek pezsgése után pangás jöhet a magyarországi televíziós piacon, iparági szakértők szerint a jövőben csökkenni fog a magyar nyelvű adók száma - írja szerdai számában a Világgazdaság.

A lap emlékeztet arra, hogy 2004 óta a magyar nyelvű adók száma - köszönhetően a tematikus csatornák térnyerésének - 46-ról valamivel 80 fölé emelkedett. A következő időszakban viszont a kínálat nem bővül majd, sőt jó eredménynek tekinthető, ha legfeljebb néhány adó tűnik el évente.

Ennek oka részben a gazdasági válság, részben pedig az, hogy Magyarország mint médiahelyszín versenyképessége romlik. Szakemberek szerint különösen a kisebb, tőkével gyengén ellátott, egycsatornás tévétársaságok kerülhetnek nehéz helyzetbe.

A lap szerint a mai szabályozási környezet sem segíti a piacot: a cégek átláthatatlannak tartják az előírásokat, a kvótákat, és rendkívül magasnak a műsorszolgáltatási díjat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.