<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az elmúlt évek pezsgése után pangás jöhet a magyarországi televíziós piacon, iparági szakértők szerint a jövőben csökkenni fog a magyar nyelvű adók száma - írja szerdai számában a Világgazdaság.

A lap emlékeztet arra, hogy 2004 óta a magyar nyelvű adók száma - köszönhetően a tematikus csatornák térnyerésének - 46-ról valamivel 80 fölé emelkedett. A következő időszakban viszont a kínálat nem bővül majd, sőt jó eredménynek tekinthető, ha legfeljebb néhány adó tűnik el évente.

Ennek oka részben a gazdasági válság, részben pedig az, hogy Magyarország mint médiahelyszín versenyképessége romlik. Szakemberek szerint különösen a kisebb, tőkével gyengén ellátott, egycsatornás tévétársaságok kerülhetnek nehéz helyzetbe.

A lap szerint a mai szabályozási környezet sem segíti a piacot: a cégek átláthatatlannak tartják az előírásokat, a kvótákat, és rendkívül magasnak a műsorszolgáltatási díjat.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.