1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Barclays kedden jelentette be, hogy még idén 3700 alkalmazottól válik meg egy 2015-ig tartó 1,7 milliárd fontos megtakarítási program részeként.

A Barclays a vállalati és befektetési ágazatban 1700, az európai lakossági és üzleti ágazatban 1800 munkahelyet szüntet meg még idén - számol be a cnbc.com.

"Nem kétséges, hogy 2012 nehéz év volt a Barclays és az egész bankrendszer számára. A bankszektor az elmúlt időszakban túlságosan agresszívvé vált, túlságosan is rövid távra fókuszál, és túlságosan is eltávolodott az ügyfelek igényeitől és a szélesebb társadalmi rétegektől" - mondta ezt a Barclays a közleményében.

A bankcsoport nyilatkozata szerint a változások a Barclays-t sem hagyták érintetlenül, melynek eredményeként 2012-ben reputációs károkat szenvedtek el. "Változás szükséges a bankszektorban és a Barclays-nál is" - hangsúlyozták.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!