<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hétfőn Magyarországra érkezett Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója, akinek a Corvinus Egyetemen tartott előadását kínos közjáték zavarta meg. Egy, a céggel finoman szólva sem szimpatizáló fiatalember előbb szidalmazta a Microsoftot, majd annak vezetőjét tojással dobálta meg.

Kivezették a tojásdobálót

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója tiszteletére összehívott rendezvény a protokoll szerint kezdődött, Mészáros Tamás egyetemi rektor a Corvinus díszdoktorává nevezte ki a cégvezetőt, aki azonban előadásába már nem tudott belekezdeni.

Akkor ugyanis egy fiatalember Microsoft ellenes felirattal díszített pólóban felállt, és angol nyelven hangosan közölte, hogy a MS adja vissza a magyar államnak azt a pénzt, amit a magyar adófizetőktől elvett.

Ezt követően két tojást vett elő, melyekkel célbavette Ballmert. A láthatóan megrémült igazgatót azonban szerencsére nem találta el, aki a színpadon lévő pulpitus mögé bújt.

(Steve Ballmer egyik emlékezetes előadása, a Corvinus Egyetemen ennél visszafogottabb volt.)

Az egyetem rektora ugyanakkor megőrizte lélekjelenlétét: Mészáros Tamás személyesen szólította fel távozásra a renitens viselkedésű résztvevőt, aki a kérésnek eleget tett. Majd később rendőrök vitték el az épületből a botrány okozóját.

A közjáték kapcsán a jelenlevők hangos nemtetszésüket nyilvánították ki, az mfor.hu eseményen jelen lévő tudósítója szerint általános volt az az álláspont, hogy a tiltakozásnak nem a megfelelő módját választotta az illető. Ezt követően Ballmer folytatta előadását.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.