<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Töröcskei Istvánt választották meg a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. Igazgatóságának elnökévé, míg a Felügyelő Bizottság elnöke Stumpf János ügyvéd lett - közölte a Mavir csütörtökön az MTI-vel.

Töröcskei István az utóbbi években a geotermikus energiával foglalkozó Pannergy Nyrt. igazgatósági tagja volt,  jelenleg pedig  a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. elnöke, a Hír TV Felügyelő Bizottságának elnöke és tagja a Magyar Atlanti Tanácsnak.

Stumpf János 49 éves jogász elsősorban a társasági jog, az ingatlanjog, a munkajog és az adójog szakterületeken szerzett tapasztalatokat. Az elmúlt időszakban tulajdonosként több magánvállalkozás létrehozásában és menedzselésében tevékenykedett.

A Mavir közleménye emlékeztet arra, hogy a 2010. szeptember 13-án megtartott rendkívüli közgyűlésen a tulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM Zrt.) előterjesztésére visszahívták a vezető testületek tagjait, egyben megválasztották az új tisztségviselőket. A közgyűlés Tari Gábort megerősítette vezérigazgató pozíciójában. A Mavir ZRt. Igazgatóságának tagjai 2010. szeptember 14-től Csomai Kamilla,  Gelényi Csaba, Petykó Zoltán, Töröcskei István és Tari Gábor vezérigazgató. A Felügyelő Bizottságot pedig Stumpf János, Békési Zsófia és Vörös József alkotja.

MTI/mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.