<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A francia Groupama Csoport 180 millió euróért megvásárolta a Güven Sigorta és a Güven Hayat török biztosítótársaság részvényeinek 100 százalékát a Central Union of Agricultural Credit Cooperatives-től - közölte az MTI-vel a Groupama magyar leányvállalatának pr-cége.

A tranzakcióval a Groupama a török biztosítási piac ötödik legnagyobb biztosítójává vált a nem életbiztosítási szektorban, és tovább erősítette a korábban megszerzett pozícióját az életbiztosítási piacon, ahol már a második helyet foglalja el.

A legújabb tranzakció teljes egészében illeszkedik a Groupama nemzetközi fejlesztési stratégiájához, amelynek a társaság belső növekedésén kívül a felvásárlások is a részét képezik. A csoport nem titkolt célja, hogy még jobban megerősítse jelenlétét azokon a piacokon, ahol már most jelen van, és hogy kiépítse szilárd pozícióit a gyorsan fejlődő dél-, illetve közép-kelet-európai piacokon.

MTI/Menedzsment Fórum