<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Tóth Andor Nándor a lett a Volán Egyesülés vezérigazgatója, aki július 2-tól irányítja a társaságot - közölte az egyesülés csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Tóth Andor Nándort a 49 tagszervezet összefogásával működő Volán Egyesülés tagsága választotta meg a taggyűlésen tartott szavazáson.

Az új vezérigazgató a Nemzeti Közlekedési Hatóság stratégiai főtanácsadói posztjáról érkezett a Volán Egyesülés vezérigazgatói tisztségébe.

A Volán Egyesülés honlapján közzétett információ szerint a jogi személyiséggel rendelkező kooperációs társaságot 1989-ben 28 szervezet alapította, hogy a tagságok eredményes gazdálkodását elősegítése, tevékenységüket összehangolja, a szakmai és társadalmi érdekeiket képviselje.

A gazdasági társaságnak jelenleg 49 tagszervezete van, tevékenységét két - a személyszállítási, illetve az árufuvarozási, szállítmányozási és szolgáltatási - tagozatban végzi.

A társaságok közül 24-nek fő profilja a menetrend szerinti helyközi és helyi közösségi közlekedés lebonyolítása.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.