2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Több, mint 2,4 milliárd forintos beruházással tovább bővíti rácalmási üzemét a Hankook Tire Magyarország Kft. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásának segítségével egy újabb keverőgépet és hozzátartozó üzemcsarnokot telepít a vállalat.

A Hankook Tire gumiabroncsgyártó tovább fejleszti európai gyáregységét Rácalmáson. Az újabb bővítés az Új Széchenyi Terv, Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül komplex technológiai fejlesztést valósít meg és munkahelyeket hoz létre.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap 558,5 millió forintos társfinanszírozásának köszönhetően az összesen 2 milliárd 432 millió forintos beruházással egy új keverőgép beüzemelése és a hozzá tartozó üzemcsarnok felépítése válik lehetségessé, amellyel az abroncsgyártás első lépését jelentő keverési (mixing) folyamat erősödik majd tovább az üzemben. A munkálatok 2012. október 15-én indultak és az előzetes tervek szerint 2013. első felévében fejeződnek be.

A 2011 októbere óta megduplázott termelési kapacitással rendelkező rácalmási gyárban jelenleg 2200 ember dolgozik. Az üzem jelenleg mintegy 34 000 abroncsot gyárt naponta. Az üzemben gyártott abroncsok nagy része Európa piacaira készül.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!