<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az elmúlt két hétben másodszor csökkenti termelését a Honda Motor Co., miután a gépkocsik iránti kereslet gyorsabban csökkent, mint azt az autógyártó várta.

Japán második legnagyobb autógyártója további 21 ezerrel csökkentené a gyártást a japán piacon, mellyel a pénzügyi évben 1,15 millió gépkocsira csökken a termelés.

A Honda az észak-amerikai termelését is csökkenti 12 százalékkal, azaz további 29 ezer autóval, számol be a Wall Street Journal.

A most bejelentett döntés mindössze tíz nappal azután látott napvilágot, hogy az autógyártó közölte: csökkenti a Civic és Accord szedánok gyártását az Egyesült Királyságban és Japánban.

hirdetés

A létszám- és termeléscsökkentésre a globális piaci környezetben bekövetkezett változások miatt van szükség – indokolta akkor döntését az autógyártó.
 

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.