2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Újabb taggal bővült a Reál Hungária Drink Kft. Budapest és a közép-magyarországi régió egyik legnagyobb ital nagykereskedelmi vállalkozása, a Raiker Kft. csatlakozásáról a napokban állapodtak meg a felek. A tavaly júliusban alapított Reál Hungária Drink Kft. forgalma ezzel meghaladja a 60 milliárd forintot, lefedve az ország szinte teljes területét.

A nyolc, saját területén legnagyobb ital-nagykereskedelmi vállalkozás és a Reál Hungária Élelmiszer Kft. összefogásaként létrehozott Reál Hungária Drink Kft. megalapítása óta piacvezető, tagvállalatainak összesített forgalma az alapításkori 46 milliárd forintról az elmúlt egy évben 60 milliárd forint fölé emelkedett.

A társasághoz eddig is folyamatosan csatlakoztak az ország meghatározó ital nagykereskedelmi vállalkozásai, a Raiker Kft-vel aláírt szerződés pedig tovább erősíti a társaság piaci pozícióját.

A Raiker Kft-t tulajdonosai 1997-ben alapították. Az akkor néhány főt foglalkoztató cég mára Budapest egyik vezető ital, dohányáru kis- és nagykereskedésévé vált. Partnerei között szállító és vevő oldalon is megtalálhatók a legnevesebb cégek. Több mint száz fő dolgozik, hogy vevői a hét bármely napján, bármely napszakban megkapják az árut. Ennek és vevőbarát üzletpolitikájának köszönhetően a Raiker Kft. fejlődése alapítása óta töretlen. Tizenkét éves története során a vállalatot több mint tízezer vevő választotta partnerének.

A tavaly nyáron alapított ital-nagykereskedelemre szakosodott vállalkozást a Reál Hungária Élelmiszer Kft. a csoporton belül működő ital-beszállító partnerekkel karöltve. Akkor a hazai szinten több mint 80 százalékos lefedettséggel rendelkező, újonnan alapított társaság nyolc tagja közül hat cég korábban is a Reál üzleti partnereként működött, míg két további nagykereskedő újonnan csatlakozott. A Reál Hungária Drink Kft. – amelyben a Reál Hungária Élelmiszer Kft. is tulajdonrésszel bír – 2008. július 1-jén kezdte meg működését. A Reál szervezeti felépítésében az új cég az eddigi nyolc régiós tagvállalat mellett egy újabb, úgynevezett szakmai régióként foglal helyet. A terv egy új, erős háttérrel rendelkező ital diszkontlánc, valamint a HoReCa értékesítés hatékony megszervezése, továbbá átfogó informatikai háttér kiépítése és testre szabása volt.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!