2014. május 30. 15:22

A Siemens enyhe létszámnövekedéssel számol Magyarországon a korábban bevezetett intézkedések eredményeként - közölte a Siemens Zrt.

A Siemens konszern szerkezetátalakítási programja 11 ezer 600 állást érint világszerte megszüntetés vagy összevonás formájában - jelentette be Joe Kaeser vezérigazgató pénteken New Yorkban, egy befektetői konferencián.

A Siemens Zrt. írásos válasza szerint a Siemens globális átalakításának célja, hogy közelebb kerülhessenek ügyfeleikhez, és egyszerűsítsék a szervezeti struktúrát. Az átalakítás szervezeti alapjait a 2014. október 1-jén kezdődő új pénzügyi évre tervezi lefektetni a vállalat.

A jelenlegi fázisban ezért még nem szolgálhatnak részletekkel az egyes területekre vagy szervezeti egységekre gyakorolt esetleges hatásokról - közölte a társaság. A korábban bevezetett intézkedések eredményeként a Siemens Magyarországon enyhe létszámnövekedéssel számol. A tájékoztatás szerint jelenleg a cég mintegy 2500 embernek adnak munkát, ebből több mint 2100 a saját, és 400 a bérelt munkaerő.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.