<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Újabb fontos megállapodásokat írt alá a győri székhelyű Rába Futómű Kft. a stratégiai piacának számító FÁK-régióban.

A belorusz Belkomunmash illetve az orosz TrolZa vállalattal kötött szerződésektől a trolibusz futóművek értékesítéséből származó árbevételének növekedését várja a cég.

A Rába jelentős mennyiségű, csuklós trolibuszokba épülő speciális futóművek gyártására kapott megrendelést a Belkomunmash vállalattól. A szerződés értelmében 2009-ben közel 30 százalékkal, több mint hárommillió euróra bővülhetnek a szállítások a minszki cég felé.

A trolibusz rendeltetésű, FÁK régióba irányuló futómű-szállítások összértéke az új megállapodásoknak köszönhetően 2009 első negyedévében elérheti az 1,5 millió eurót, ami stabil jelenlétet biztosít a Rába stratégiai jelentőséggel bíró piacán - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.