<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A UPC tárgyalt a Hír Tv-vel, de nem jutottak megegyezésre. Most tovább tárgyalnának, miután a sajtó foglalkozott azzal, hogy a kábelszolgáltató kivette analóg csomagjából a tévécsatornát.

A UPC Magyarország folyamatosan arra törekszik, hogy változatos és értékes tartalomkínálatot biztosítson ügyfeleinek - áll a szolgáltató közleményében. Ez okból üzleti tárgyalásokat folytatott a Hír Televízió képviselőivel a csatorna számára fizetendő műsorterjesztési díjról, annak érdekében, hogy a Hír TV műsora továbbra is szerepelhessen a UPC televíziós csatornakínálatában. Az egyeztetések azonban sajnos nem vezettek eredményre, ezért a Hír TV adása 2017. február 5-én kikerült a UPC Magyarország analóg csatornaválasztékából.
 
A UPC digitális csatornaválasztékában továbbra is elérhető a Hír TV adása, így azoknak az előfizetőknek, akik nézni szeretnék a csatorna műsorát és még nem rendelkeznek digitális előfizetéssel, bármikor lehetőségük van arra, hogy digitális díjcsomagra váltsanak. Mindemellett a UPC Magyarország továbbra is nyitott a tárgyalások folytatására a Hír Televízió képviselőivel, hogy egy olyan, mindkét fél számára megnyugtató megoldást találjanak, amely a legjobban szolgálja a nézők érdekeit.
 
mfor.hu 

hirdetés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.