2017. február 7. 18:19

A UPC tárgyalt a Hír Tv-vel, de nem jutottak megegyezésre. Most tovább tárgyalnának, miután a sajtó foglalkozott azzal, hogy a kábelszolgáltató kivette analóg csomagjából a tévécsatornát.

A UPC Magyarország folyamatosan arra törekszik, hogy változatos és értékes tartalomkínálatot biztosítson ügyfeleinek - áll a szolgáltató közleményében. Ez okból üzleti tárgyalásokat folytatott a Hír Televízió képviselőivel a csatorna számára fizetendő műsorterjesztési díjról, annak érdekében, hogy a Hír TV műsora továbbra is szerepelhessen a UPC televíziós csatornakínálatában. Az egyeztetések azonban sajnos nem vezettek eredményre, ezért a Hír TV adása 2017. február 5-én kikerült a UPC Magyarország analóg csatornaválasztékából.
 
A UPC digitális csatornaválasztékában továbbra is elérhető a Hír TV adása, így azoknak az előfizetőknek, akik nézni szeretnék a csatorna műsorát és még nem rendelkeznek digitális előfizetéssel, bármikor lehetőségük van arra, hogy digitális díjcsomagra váltsanak. Mindemellett a UPC Magyarország továbbra is nyitott a tárgyalások folytatására a Hír Televízió képviselőivel, hogy egy olyan, mindkét fél számára megnyugtató megoldást találjanak, amely a legjobban szolgálja a nézők érdekeit.
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.