1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kilenc mobilszolgáltatóval állapodott meg Ázsiában a Yahoo arról, hogy internetszolgáltatást kínál előfizetőinek mobiltelefonon keresztül. A megállapodás jelentősen növeli az amerikai vállalat pozícióját az ázsiai piacon.

A Szilícium Völgyben alapított amerikai vállalat továbbá bemutatta a Yahoo Go névre keresztelt mobiltelefonos szolgáltatását Tajvanon. A most bejelentett üzleteket hat korábbi ázsiai megállapodás előzte meg, amit júniusban kötött a társaság.

"Ezzel a 16 megállapodással a térség előfizetőinek 40 százalékát elérjük" - közölte Marco Boerries, a Yahoo mobilszolgáltatási üzletágának igazgatója. "Egyértelműen az a célunk, hogy piacvezetők legyünk, több mint ötven százalékos részesedéssel" - tette hozzá Boerries.

A Gartner Inc. kutatócég szerint a régió piaca 2011-re 12,8 milliárd dollár reklámbevétellel számolhat, melynek nagy részét szerezhetik meg a mobil- és az internetszolgáltatók, ha összefognak, írja a Reuters hírügynökség.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!