1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A kelet-európai ingatlanpiacon gyorsan terjeszkedő osztrák Immoeast újabb érdekeltséget szerzett Magyarországon: százmillió euróért megvásárolta az épülő Átrium Park irodaházat, közölték kedden a cégnél.

A Váci úton, a Dózsa György út és az Árpád híd között félúton lévő 1,2 hektáros területen összesen 73 ezer négyzetméter felülettel épül az irodaház két ütemben. Az ingatlanfejlesztő a Wallis Ingatlan Zrt.

A két irodaterület 16-16 ezer négyzetméter, a többi területen kereskedelmi és szolgáltató létesítmények lesznek. Az első ütemhez 398, a másodikhoz 335 autót befogadó garázs épül. Az Átrium Park 2008 első negyedében készül el teljesen.

Ezzel együtt az Immoeast összesen 1,3 milliárd euró forgalmi értékű ingatlannal rendelkezik Magyarországon. Legjelentősebb beruházásai: az Euro Business Park logisztikai központ (68 ezer négyzetméter), a Haller Kert (34 ezer négyzetméter) és a Globe 13 (22 ezer négyzetméter).

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!