<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

További konszolidációra, az együttműködési megállapodások gyarapodására számít az autóiparban a Renault vezérigazgatója, Carlos Ghosn.

Ghosn szerint amennyiben az autógyártók tőkekiadásaik növekedésének korlátozásával és méretgazdasági előnyök kiaknázásával törekednek megfelelő tőkemegtérülést biztosítani részvényeseiknek, akkor az együttműködés és egyesülés útját kell választaniuk 

"Több és több konszolidáció, több és több együttműködés lesz" - nyilatkozta a Genfi Autószalonon kedden Carlos Ghosn, aki a Renault együttműködő partnere, a Nissan Motor Co. vezérigazgatója is. Az autóiparban várható fejlemények tipikus példájaként Ghosn a General Motors Co. és a Renault francia riválisa, a PSA Peugeot Citroen között a napokban létrejött széleskörű együttműködési megállapodást hozta fel.

"Egyáltalán nem lep meg, hogy más autógyárak is ugyanarra törekednek, amit mi már 13 éve megtettünk" - mondta Ghosn, utalva a Renault-Nissan együttműködésre. "Ez így teljesen normális dolog" - tette hozzá. "Méretgazdasági előnyöket kiaknázni és a beruházási költségeket csökkenteni csak együttműködéssel lehet. Nincs más megoldás" - mutatott rá Carlos Ghosn.
 
MTI 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.