TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A hazai vállalkozók versenyképességének megőrzése érdekében még legalább 1 százalékkal csökkenteni kellene az alapkamatot.

Ha rövid időn belül a jegybank nem hajt végre 100 bázispontos kamatcsökkentést, akkor teljesen elszakad egymástól a monetáris és a fiskális politika - mondta Széles Gábor, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) elnöke.

A szervezet szerint a forint gyengítése érdekében az árfolyamsáv közepét is meg kellene változtatni. Az szövetség úgy véli, hogy jövőre mindössze 3 százalékkal bővül a gazdaság, ezért a költségvetéssel - amelynek készítésekor a kormány 4-4,5 százalékos növekedéssel számolt - már 2003 első negyedévének végén problémák lehetnek.

Széles Gábor szerint 150 ezer munkahely elvesztését eredményezheti, ha nem sikerül legalább 10 milliárd forinttal kompenzálni a minimálbér emeléséből adódó többletterheket a leginkább rászoruló iparágakban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.