2009. október 21. 05:31

További pályázók kizárását javasolja az országos kereskedelmi frekvenciákra kiírt tenderből Majtényi László, az ORTT elnöke a Világgazdaságnak adott interjújában.

Az Országos Rádió és Televízió Testület elnöke méltánytalannak tartja, hogy csak egy társaságot zártak ki, miközben több pályázó üzleti terve is megalapozatlan feltételezésekből indul ki. "A helyes döntés az lenne, ha a Zene Rádió mellett a testület más pályázót is kizárna, amelyik hasonlóan megvalósíthatatlan üzleti tervet nyújtott be. Azt gondolom, mindez súlyosan méltánytalan, a Zene Rádió ily módon történő kizárása önkényes volt" - mondta el Majtényi a VG-nek.

Hozzátette, van olyan pályázó, amelynek az üzleti tervét még nem is értékelte a testület, a pályázatot csak formai alapon fogadta be, így végső határozat még nincs a kizártak köréről.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.