TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A tavalyi negyedik negyedévet is veszteséggel zárta a Chrysler, a nagy amerikai járműgyártók közül az egyetlen, amely még nem heverte ki a gazdasági válságot.

A  veszteség ugyanakkor lényegesen csökkent az egy évvel korábbihoz képet, az idei év egészére pedig már 200-500 millió dollár profitot vár a társaság.

A december végén zárult három hónapban a Chrysler vesztesége 199 millió dollár volt. Ez lényegesen kisebb az egy évvel korábbi 2,7 milliárd dollárnál.

A tavalyi első három negyedévben folyamatosan csökkent a cég vesztesége, de az utolsó három hónapban a deficit több mint duplája volt a harmadik negyedévi 84 millió dollárnak. A tavalyi utolsó három hónapban a cég bevétele 2 százalékkal, 10,8 milliárd dollárra csökkent az előző negyedévhez képes.

A Chrysler üzemi eredménye 198 millió dollár lett a a tavalyi negyedik negyedévben, 41 millió dollárral kisebb a harmadik negyedévinél. Az eladások  7 százalékkal csökkentek.

A múlt évet 652 millió dollár veszteséggel zárta a járműgyártó a 2009. évi 8 milliárd dollár ráfizetés után.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.