TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Index.hu Rt.-t az év végéig tőzsdeéretté kívánják tenni.

Sajtótájékoztatót tartott ma az Index.hu, ahol Braun Róbert, a társaság igazgatósági tagja beszámolt arról, hogy az Index.hu Rt.-t az év végéig tőzsdeéretté kívánják tenni. A menedzsment szeretné, ha a
jelenleg még veszteséges társaság 2001 végére nullszaldóssá válna. Az ezt követő tőzsdei bevezetést pedig tőkeemeléssel hajtanák végre.

A fenti terv megvalósulása esetén az Index lehetne az első magyar internetszolgáltató, melynek
bevezetik a részvényeit a tőzsdére.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.