2000. november 21. 11:00

Az Index.hu Rt.-t az év végéig tőzsdeéretté kívánják tenni.

Sajtótájékoztatót tartott ma az Index.hu, ahol Braun Róbert, a társaság igazgatósági tagja beszámolt arról, hogy az Index.hu Rt.-t az év végéig tőzsdeéretté kívánják tenni. A menedzsment szeretné, ha a
jelenleg még veszteséges társaság 2001 végére nullszaldóssá válna. Az ezt követő tőzsdei bevezetést pedig tőkeemeléssel hajtanák végre.

A fenti terv megvalósulása esetén az Index lehetne az első magyar internetszolgáltató, melynek
bevezetik a részvényeit a tőzsdére.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.