1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Volvo Group Governmental Sales (VGGS) tűzoltójárművek összeszereléséről állapodott meg a Rábával - közölte a Rába Nyrt. hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A Volvo részéről Stefano Chmielewski, a Renault Trucks Defense (RTD) vezérigazgatója és Pintér István, a Rába elnök-vezérigazgatója, illetve Torma János, a Rába Jármű Kft. ügyvezető igazgatója szállítási (keret)szerződést írt alá 2014. július 28-án, hétfőn Versailles-ban. A megállapodás három éves időtartamra tűzoltó gépjárművek összeszerelését célozza a magyar cég győri telephelyén - közölte a Rába a BÉT holnapján.

A megállapodás értelmében az RTD a négy ajtós, 6 illetve 7 üléses járműfülkét és a MIDLUM alváz komponenseit szállítja a Rábának.  Az olyan fő járműegységek, mint a futóművek és felfüggesztések a Rába saját gyártásában, míg a gépjárműfecskendő (tartály és szivattyú) egy hazai felépítményező cég által helyi hozzáadott értékként kerül beépítésre.

A jelentős hazai hozzáadott értékkel rendelkező gépjárművek RÁBA márkanév alatt kerülnek majd forgalomba.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!