1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Microsoft kedden elkezdte a kisebb méretű Xbox 360-as modell árusítását az Egyesült Államokban. Néhány szakértő szerint a Nintendo emiatt kénytelen lesz lejjebb vinni a Wii konzol árát.

„Az új Xbox 306-as modell egyértelműen a Wii-t célozza meg” - mondta Matt Rosoff, a Microsoft elemzője az AFP hírügynökségnek.

Az Arcade névre hallgató konzollal együtt öt darab, az egész családnak szórakozást nyújtó videójátékot dobnak piacra, egyebek között a PAC-MAN-t és az Unót, illetve számos játék letölthető lesz az internetről is.

Az Arcade modellben nincs merevlemez, de 256 megabyte-os memóriatárhelyen lehet tárolni a játékokat a Microsoft közlése szerint.

Az Arcade konzolokat 280 dolláros áron kezdték árulni, míg a csak állva használható Nintendo Wii jelenleg 250 dollárt kóstál. A legtöbb szakértő úgy vélekedik, hogy az Xbox 360 Arcade nem fog úgy betörni a piacra, mint tavaly novemberben a Wii, amikor is elindították az értékesítését. 

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!