2001. február 26. 11:00

Az Internet Advertising Bureau (IAB) hét új, az eddiginél nagyobb méretű , online hirdetési szabvány bevezetésére tett javaslatot.

Menedzsmetfórum

A c|net beszámolója szerint az Internet Advertising Bureau (IAB) hét új, az eddiginél nagyobb méretű , online hirdetési szabvány bevezetésére tett javaslatot. Az online hirdetés szabályozásával foglalkozó szervezet az IAB 1996-ban alkotta meg a ma is általánosan elfogadott bannerek méreteit. Az új hirdetési szabványok létrehozása a hatékonyság visszaesése miatt is fontos, hiszen 1999-ben még letöltés-kattintás arány 2%-os volt, addig tavaly már csak minden kétszázadik reklámcsíkra kattintottak a látogatók.
A most bevezetendő új szabványok elsősorban nagyobb méretűek lesznek, de jellegükben nem lesz változás, továbbra is "reklámcsíkok", "feljövő ablakok" lesznek.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!