<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Új, alacsonypadlós midibuszt tesztel szerdától öt napon keresztül a BKV a 10-es busz vonalán, a tapasztalatok begyűjtésében az utasokra is számítanak - tájékoztatott kedden a közlekedési cég.

Közlésük szerint az alacsonypadlós, környezetkímélő jármű a menetrendszerinti forgalomban közlekedik.

A kezdeményezés jól illeszkedik a BKV Zrt. azon elképzelésébe, hogy Budapest utcáin korszerű járművek jelenjenek meg próbaüzemben. Egyúttal jó tapasztalatszerzési lehetőséget is kínál egy-egy ilyen jármű utasforgalomban történő közlekedtetése - áll a BKV közleményében.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.