1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az immár öt éve a CBRE kötelékében dolgozó Borbély Gábor lett a vállalat budapesti irodájának elemzési és tanácsadási vezetője.

Borbély Gábor 2011 augusztus 1-től, mint elemzési és tanácsadási vezető folytatja munkáját a CB Richard Ellis (CBRE) ingatlan-tanácsadójának budapesti irodájában.

Borbély Gábor 2006-ban csatlakozott a CBRE budapesti irodájához piaci elemzőként, négy évvel később a cég közép-európai piackutatási és tanácsadási részlegén folytatta munkáját, mint vezető elemző. Az elmúlt egy évben nemzetközi csapattal dolgozott együtt és a régió 11 irodájának piacelemzési munkáját koordinálta Budapestről. Karrierje elején a közgazdász végzettségű szakember Prágában dolgozott elemzőként.

Augusztus 1-jével Borbély Gábort a magyarországi ingatlanpiac elemzési feladatai mellett a tanácsadási üzletág erősítésével bízta meg a CBRE vezetése.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!