1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Lotfi Farbod lett a Walker and Williams Investment Group (WWIG) és a Walker and Williams Investment Group Magyarország Rt. (b.a.) elnöke - közölte a társaság.

A pénzügyi szakember a magyarországi Deutsche Bank elnök-vezérigazgatói posztját hagyta maga mögött, hogy nemzetközi finanszírozási és vállalat irányítási tapasztalatait a cégcsoport elnökeként kamatoztassa. Tevékenységét november 1-jén kezdte meg.

Lotfi Farbod a Walker and Williams Investment Group elnökeként főképpen Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztése, a 140 hektáron megvalósuló TóPARK projekt finanszírozási és tőketranzakciós irányítására fókuszál.

Az új elnök 2000-2008 között a magyarországi Deutsche Bank elnök-vezérigazgatójaként, a bank teljes körű magyarországi tevékenységeiért felelt. A Deutsche Bank csoporthoz csatlakozását megelőzően egy regionális ipari vállalt (Cofinec NV.) pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt.

Ezt megelőzően ő volt a ING Barings Értékpapír Rt. elnök-vezérigazgatója 1994-1998 között, valamint a BÉT vezérigazgatója (1992-1993), majd a Tőzsdetanács tagja és alelnöke 1995-1998 között.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!