2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A Gefco Igazgatótanácsa április 20-án Yves Fargues-t nevezte ki a vállalat elnök-vezérigazgatójának. Az új vezető – aki 2007. május 2-ától lép hivatalba - Louis Defline-t váltja, aki elérte az alapszabály szerinti korhatárt, így visszavonul.

Yves Fargues

Az igazgatótanács megköszönte Louis Defline-nek a munkáját, amelyet 1999 óta végzett a vállalat vezetőségében. A Gefco csoport ezalatt több mint kétszeresére nőtt, napjainkban a cég a szállítmányozás és a logisztikai ipar piacvezetői közé tartozik mind forgalom (2006-ban 3,2 milliárd euró), mind jövedelmezőség szempontjából (az üzemi eredményhányad a forgalom 4,7 százalékát tette ki 2006-ban) - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Yves Fargues 2001-ben csatlakozott a Gefco csapatához a gépjármű disztribúcióval és előkészítéssel foglalkozó üzletág vezetőjeként, amely az egyik a csoport három fő üzleti irányvonalában.

Yves Fargues 56 éves, a párizsi Politikatudományi Intézetben végzett. Emellett felsőfokú képesítést szerzett gazdaságtudományokból a párizsi X. számú Egyetemen. A karrierjét a Renault-nál kezdte adminisztrációs (a Renault USA

vezetési ügyvitel ellenőrzésének vezetője) illetve üzemeltetési szinten (a Renault elektronikai leányvállalatának vezetője, szintén az Egyesült Államokban).

1987 és 1990 között a Calberson International ügyvezető igazgatója, ahol az európai szárazföldi szállítmányozási, technológiai és pénzügyi ügyekért volt felelős. 1990 végén csatlakozott az STVA gépjármű szállítócéghez, ügyvezetőként és igazgatósági tagként.

2001-ben vette át a Gefcónál a gépjármű disztribúció és előkészítés területének irányítását. 2005 novemberében csatlakozott a PSA Peugeot Citroën Csoporthoz a kínai üzemeltetés igazgatójaként, tagja a Felügyelőbizottságnak.

További karrier híreinket Egyről kettőre rovatunkban olvashatják.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!