2013. január 5. 09:16

A Magyar Energia Hivatal elnökhelyettesévé nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök Kelemen Hajnalkát hat évre, január 1-jei hatállyal - az erről szóló miniszterelnöki határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

Kelemen Hajnalka a nemzetközi ügyek elnökhelyettese lett, eddig a hivatal nemzetközi kapcsolatok főosztályát vezette.

A Magyar Energia Hivatalban négy elnökhelyettesi poszt van. Eddig egy volt betöltve: Szalóki Szilvia vízügyi területért felelős vezetőt decemberben nevezte ki a miniszterelnök, szintén január 1-jei hatállyal, hat évre.

Az energetikáért felelős elnökhelyettesi poszt Grabner Péter októberi távozása óta üres; a hivatal akkor azt közölte, hogy a pozícióra pályázatot ír ki a nemzeti fejlesztési miniszter.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.