2011. augusztus 2. 16:01

Rádiós területről érkezik a Viasat új értékesítési igazgatója, Hauk Zoltán.

2011 szeptemberétől Hauk Zoltán felelős a VIASAT3 és a VIASAT6 spot és non-spot értékesítési területeiért. Az új értékesítési igazgató korábban a Rádió1-nél töltött be hasonló pozíciót, ezt megelőzően a Roxy, az Info és a Klubrádiónál dolgozott kereskedelmi igazgatóként.

"Úgy érzem, megtaláltuk a legmegfelelőbb embert a feladatra. Zoltán médiában szerzett hatalmas tapasztalata és dinamizmusa pontosan az, amire a Viasatnak szüksége van" - mondta Farsang Péter vezérigazgató.

"A Viasat számomra óriási kihívás és lehetőség. Mind a VIASAT3, mint a VIASAT6 erős brand, a 2011. első féléves nézettségi adatok alapján a VIASAT3 harmadik adó Magyarországon, kétségeim sincsenek a sikerről. Bízom benne, hogy a munkám mind a szakmának, mind a Viasatnak hasznára válik” – tette hozzá Hauk Zoltán.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.