2013. augusztus 5. 10:18

2013 augusztus 1-jével a Chello Central Europe Hajós Balázst nevezte ki értékesítési igazgatónak. Új munkakörében Hajós Balázs felügyeli a Chello Central Europe összes saját valamint a társaság által képviselt csatornák teljes értékesítési tevékenységét Közép-Kelet-Európában.

Hajós Balázs

Hajós Balázs 2007 óta látta el a televíziós társaság regionális terjesztési igazgatói pozícióját, aktív részese volt a Chello Central Europe portfóliójának bővítésében Közép- és Kelet-Európában. Televíziós karrierje 2000-ben kezdődött, amikor a Canal+ cégcsoport nemzetközi osztályán a régió piacaiért felelt. A Minimax csatorna magyarországi elindítását követően vezette a Minimax régiós fejlesztését és terjesztését, mialatt a csatorna 10 országban vált a gyermektévék éllovasává.

A szakember az ELTE Jogi Karát követően posztgraduális tanulmányait Párizsban végezte, ahol a Sorbonne-on médiajog- és médiagazdálkodásból szerzett diplomát.

A korábbi vezető, Alena Blahovcova, VP Affiliate sales, a Chello Central Europe értékesítési területének átalakítása során távozott a cégtől. Az új értékesítési szervezet várhatóan a nyár végére áll fel, amelytől a Chello azt várja, hogy a felelősségi körök átláthatóak, a munkafolyamatok pedig minden eddiginél optimálisabbak és hatékonyabbak lesznek.

Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója a bejelentéskor elmondta: "Hajós Balázs regionális értékesítés terén jegyzett eredményei alapján biztos vagyok benne, hogy kinevezésével sikerrel tudjuk teljesíteni a folyamatosan növekvő üzleti terveinket."

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.