<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

2013 augusztus 1-jével a Chello Central Europe Hajós Balázst nevezte ki értékesítési igazgatónak. Új munkakörében Hajós Balázs felügyeli a Chello Central Europe összes saját valamint a társaság által képviselt csatornák teljes értékesítési tevékenységét Közép-Kelet-Európában.

Hajós Balázs

Hajós Balázs 2007 óta látta el a televíziós társaság regionális terjesztési igazgatói pozícióját, aktív részese volt a Chello Central Europe portfóliójának bővítésében Közép- és Kelet-Európában. Televíziós karrierje 2000-ben kezdődött, amikor a Canal+ cégcsoport nemzetközi osztályán a régió piacaiért felelt. A Minimax csatorna magyarországi elindítását követően vezette a Minimax régiós fejlesztését és terjesztését, mialatt a csatorna 10 országban vált a gyermektévék éllovasává.

A szakember az ELTE Jogi Karát követően posztgraduális tanulmányait Párizsban végezte, ahol a Sorbonne-on médiajog- és médiagazdálkodásból szerzett diplomát.

A korábbi vezető, Alena Blahovcova, VP Affiliate sales, a Chello Central Europe értékesítési területének átalakítása során távozott a cégtől. Az új értékesítési szervezet várhatóan a nyár végére áll fel, amelytől a Chello azt várja, hogy a felelősségi körök átláthatóak, a munkafolyamatok pedig minden eddiginél optimálisabbak és hatékonyabbak lesznek.

Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója a bejelentéskor elmondta: "Hajós Balázs regionális értékesítés terén jegyzett eredményei alapján biztos vagyok benne, hogy kinevezésével sikerrel tudjuk teljesíteni a folyamatosan növekvő üzleti terveinket."

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.