2009. október 29. 17:51

A Nestlé Hungária média menedzsere, Grábler Eszter lesz a Viasat új értékesítési vezetője.

Grábler Eszter

Grábler Eszter október 26-tól a Visasat3 és a TV6 csatornák értékesítési vezetőjeként dolgozik a Viasat Hungária Zrt-nél. Az elmúlt több mint 8 évben a Nestlé Hungária Kft.-nél látott el média menedzseri, majd később közép-kelet európai stratégiai média-beszerzési feladatokat.

Új feladatkörében, a kereskedelmi igazgató irányítása mellett, a Viasat3 és a TV6 csatornák bevételének maximalizálásával, a hirdetési bevételek felügyeletével lett megbízva.

"Grábler Eszter eddig ügyfélként állt kapcsolatban cégünkkel, mindig is szerettünk vele dolgozni. Biztos vagyok abban, hogy szaktudása, tapasztalata és lelkesedése hozzájárul majd ahhoz, hogy csatornáink egyre sikeresebbek legyenek" - mondta Megyeri András, kereskedelmi igazgató.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.