2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Külföldről hazatérő vezetővel erősít az SAP Hungary Kft. Tolvaj Béla lesz a vállalat új fejlesztési vezetője.

Tolvaj Béla

Tolvaj Béla személyében új szakmai vezetőt neveztek ki az SAP hazai szoftverfejlesztő központjában- jelentette be az SAP Hungary Kft. A külföldről hazatérő igazgató felel a Magyarországon készülő, és jellemzően világpiac számára értékesített logisztikai és mobilalkalmazások további fejlesztéséért. A szakember az elődjét, a Németországba visszatérő dr. Katharina Gnirkét váltja az SAP Labs Hungary menedzsmentjében.

Tolvaj Béla több mint tizenhat év tapasztalattal bír a szoftverfejlesztés terén. Tíz éve, projektvezetőként csatlakozott az akkor megalakuló hazai egységhez, majd hamarosan menedzserré lépett elő. 2011-ben Németországba költözött, hogy a világcég központjából, operatív igazgatóként segítse a gyártóipari fejlesztéseket. Itt többek közt részt vett az SAP logisztikai portfoliójának frissítésében, amelyben szereplő új termékek előállításában kulcsszerepet tölt be a budapesti fejlesztőközpont.

Az új vezető céljai között szerepel, hogy felgyorsítsa a felhőalapú termékek fejlesztésére való átállást, és ösztönözze az Internet-of-Things (IoT) jellegű kezdeményezéseket. Ennek egyik elemeként nyitották meg nemrég azt a Közép-Európában egyedülálló innovációs környezetet, amelyben az SAP-s mérnökök a legújabb kütyükön és 3D nyomtatón tudják kipróbálni, modellezni különböző ötleteiket.

Tolvaj Béla (37) házas, két gyermek édesapja. Szabadidejét családja körében tölti, illetve hódol a technológia iránti rajongásának, egyedi alkalmazásokat készít otthoni használatra.

"A magyar szakemberek jelentős hírnévre tettek szert munkájukkal a nemzetközi porondon, és Tolvaj Béla vezetésével tovább növeljük a kétszázötven főt foglalkoztató SAP Labs Hungary hozzáadott értékét” -mondta Markus Hilken, az SAP hazai fejlesztő és támogató központjainak igazgatója.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!