2009. december 17. 09:51

Új, a korábbinál 300 négyzetméterrel és 3 felvételi munkahellyel nagyobb, korszerű főpostát avattak csütörtökön Monoron - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Posta szóvivője.

Tomecskó Tamás elmondta, hogy mivel a 22.000 lakosú város kinőtte a régi főpostát, a helyi önkormányzat egy, a beruházáshoz megfelelő telket ajánlott fel a régi épületért cserébe, így a társaság 364 millió forintért felépíthette a kétszintes, galériás, korszerű informatikai és biztonsági rendszerrel felszerelt, akadálymentes új főpostát.

Az 55 munkatársat foglalkoztató létesítményt Kokas László tervezte, a kivitelezést a Bau Vertikál Építőipari Kft végezte – fűzte hozzá a szóvivő.

A hagyományos postai és pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó monori főpostán külön banki munkahely, főpénztár és postabolt működik, de jutott hely a komolyabb tranzakciókat intéző ügyfelek „diszkrét”, elkülönített fogadására is – közölte Tomecskó Tamás.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.