1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2008. február 1-jétől Sabján Johanna tölti be a Sanoma Budapest lakberendezési, illetve építészeti magazinjainak, az Otthonnak és az Atriumnak a főszerkesztői pozícióját. Johanna komoly médiaszakmai tapasztalattal rendelkezik a televíziós műsor- és magazinszerkesztés - és azon belül is a lakberendezési témák - terén.

Sabján Johanna a helyi tévés gyakorlat után dolgozott mindkét országos kereskedelmi televíziónál. Kreatív munkatársként tevékenykedett az RTL Klub Ötletház című lakberendezési műsoránál, és főszerkesztője volt az Ötlet-tér című lakberendezési magazinnak.

A Sanoma Budapesthez való csatlakozását megelőzően az RTL Klub Reggeli című műsorának napi adásaiért felelős szerkesztőként dolgozott, áll a társaság közleményében.

Az Otthon és az Atrium magazinok főszerkesztői pozícióját korábban hosszú évekig Szabó Dorottya töltötte be, aki egyéb projektek vonatkozásában továbbra is kapcsolatban marad a Sanoma Budapesttel.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!