1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Magyarországon is elindul az óvodásoknak szóló JimJam tévécsatorna.

A Liberty Global európai tartalomszolgáltató vállalata, a Chellomedia, valamint a piacvezető, gyermekműsorgyártó és jogtulajdonos HIT Entertainment bejelentették, hogy közös vállalkozásban elindítanak egy nemzetközi, óvodás korúaknak szóló csatornát.

Megjegyezték, hogy Nyugat- és Kelet-Európában ez év végén, Afrikában és a Közel-Keleten pedig 2008 első negyedévében tervezik a kábel- és műholdas adások indulását.

Nagy Gabriella, a működtető Zonemédia marketing és PR-menedzsere egyelőre nem tudott részleteket közölni arról, hogy állnak a most is folyó tárgyalásaik a kábelszolgáltatókkal.

Arra azonban emlékeztetett: mivel azok évente egyszer változtathatnak programcsomagjaik összetételén, ezt pedig az év első napjával szokták megtenni, az új adó műsora január elsejével jelenhet meg e hálózatokon.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!