2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Idén ősszel immár a második gyermekeket megcélzó televíziós csatorna került be a hazai kábelszolgáltatók kínálatába. A néhány hete indult, óvodásoknak szóló JimJam után a Kidsco műsorai is nézhetők Magyarországon.

A napokban elindult a Kidsco Magyarországon. A nemzetközi hátterű gyermekcsatornát a Sparrowhawk Media, a DIC Entertainment (DIC) és a Corus Entertainment hozták létre. A csatornát Magyarország mellett Romániában, Oroszországban, Törökországban, Ukrajnában és Lengyelországban is ősszel indították el.

A Kidsco egy 24 órás, a hét minden napján fogható és több platformon alkalmazható csatorna, amely erőszaktól és reklámtól mentes környezetben szórakoztatja a gyermekeket, áll a közleményben.

A társaság vezetői szerint a kábelszolgáltatók részéről pozitív fogadtatást tapasztaltak, amit a minőségi tartalommal és a megfelelő szakmai háttérrel magyaráznak. A csatornán számos nemzetközi szinten ismert mesehős kalandjait (pl.: Babar, Franklin, Tintin, Rolie Polie Olie) követhetik nyomon a gyerekek.

Nem a Kidsco az egyetlen ősszel debütált gyermekcsatorna, október elején jelentették be, hogy Magyarországon is elindul az óvodásoknak szóló JimJam tévécsatorna. Ez utóbbit a Liberty Global európai tartalomszolgáltató vállalata, a Chellomedia, valamint a piacvezető, gyermekműsorgyártó és jogtulajdonos HIT Entertainment közös vállalkozásban üzemeltetik.

A két új adónak ugyanakkor olyan a hazai piacon közkedvelt csatornákkal kell versenyeznie, mint a piacvezetőnek tartott Minimax, illetve az üldözői, a Cartoonnetwork, a Jetix vagy a Nickelodeon.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!