<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Kétszáz médiumot, köztük kiadókat, tévéket, rádiókat, internetes újságokat tömörítő sajtószövetség alakul - értesült a Magyar Nemzet. A Médiaunió elnevezésű szövetségről az alapítók hétfőn árulnak el részleteket.

A szövetség célja, hogy közérdekű, társadalmi célú reklámokat, üzeneteket jelenítsenek meg - írja a Magyar Nemzet.

A Médiaunió Alapítvány kuratóriumában olyan ismert közéleti személyiségek ülnek, mint Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatója, Hankiss Elemér szociológus, Kepes András televíziós újságíró, Novák Péter műsorvezető valamint Rudolf Péter színész. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.