TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A pénzügyminiszter 2001. január 1-jével Gém Erzsébetet bízta meg az EBRD londoni központjában a Magyarországot megillető poszt betöltésével.

A pénzügyminiszter 2001. január 1-jével Gém Erzsébetet, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadóját bízta meg az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) londoni központjában a Magyarországot megillető poszt betöltésével - tájékoztatta a Pénzügyminisztérium közleményben az MTI-t kedden.

A megbízást követően a magyar, a cseh, a szlovák és a horvát pénzügyminiszter Gém Erzsébetet választotta meg az országcsoport igazgatójának. Gém Erzsébet az EBRD országcsoport igazgatói poszton Soós Károly Attilát váltja. Soós Károly Attila három évre szóló szerződése 2000. december végén járt le. Két és fél évig töltötte be az országcsoport igazgatóhelyettesi posztot, majd múlt év utolsó félévében igazgatóként dolgozott.

A közlemény szerint az EBRD országcsoport igazgatói és igazgatóhelyettesi állást háromévenként rotálva magyar illetve cseh szakember tölti be.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.