TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Március 1-től Jakab Roland tölti be az Ericsson Magyarország Kft. marketing és kommunikációs igazgatói posztját.

Jakab Roland

A szakember 2000-ben csatlakozott az Ericssonhoz, ahol kezdetben üzleti tanácsadóként elsősorban mobil banki projektek vezetésével foglalkozott, áll a társaság közleményében.

Az elmúlt 3 évben a T-Mobile Magyarország és Macedónia üzletágban értékesítési menedzsereként multimédia termékek értékesítéséért volt felelős. Informatikus és politológus diplomáit a Debreceni Egyetemen szerezte, ahol óraadóként jelenleg is tevékenykedik.

A korábbi marketing és kommunikációs igazgató, Kántor Sándor 2007 októberében a Moltól érkezett az telekommunikációs vállalathoz. Arról nem érkezett információ, hogy a szakember hol folytatja pályafutását.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.