2008. szeptember 4. 07:59

Újabb szakemberrel bővült a Deloitte Zrt. Vezetési Tanácsadás üzletágának csapata. Az üzletág irányításáért új igazgatóként július óta Gruhala Péter felel.

Gruhala Péter

Gruhala Péter több mint húsz éves iparági és vezetési gyakorlattal rendelkezik, ez idő alatt számos sikeres hazai és nemzetközi nagyprojektben vett részt. A Deloitte-nál a szakember legfontosabb feladatai közé a Vezetési Tanácsadás üzletág magyarországi stratégiájának folyamatos fejlesztése, valamint az új szolgáltatások bevezetése tartozik.

A 44 éves Gruhala Péter az ügyfélkapcsolat-kezelési megoldások elismert szakértője, aki a Deloitte-hoz az IBM Consultingtól érkezett, ott az utóbbi két évben a vállalat magyarországi tanácsadási üzletágát vezette. Ezt megelőzően az Oracle Ireland DMD Kelet-Közép-Európáért felelős értékesítési vezetőjeként, illetve a Siebel Systems magyarországi vállalatánál is vezető beosztásban dolgozott.

Gruhala Péter 1985-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Főiskolán, majd a Corvinus Egyetemen közgazdász diplomát is szerzett. Angol és orosz nyelvismerettel rendelkezik, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.