2008. szeptember 4. 07:59

Újabb szakemberrel bővült a Deloitte Zrt. Vezetési Tanácsadás üzletágának csapata. Az üzletág irányításáért új igazgatóként július óta Gruhala Péter felel.

Gruhala Péter

Gruhala Péter több mint húsz éves iparági és vezetési gyakorlattal rendelkezik, ez idő alatt számos sikeres hazai és nemzetközi nagyprojektben vett részt. A Deloitte-nál a szakember legfontosabb feladatai közé a Vezetési Tanácsadás üzletág magyarországi stratégiájának folyamatos fejlesztése, valamint az új szolgáltatások bevezetése tartozik.

A 44 éves Gruhala Péter az ügyfélkapcsolat-kezelési megoldások elismert szakértője, aki a Deloitte-hoz az IBM Consultingtól érkezett, ott az utóbbi két évben a vállalat magyarországi tanácsadási üzletágát vezette. Ezt megelőzően az Oracle Ireland DMD Kelet-Közép-Európáért felelős értékesítési vezetőjeként, illetve a Siebel Systems magyarországi vállalatánál is vezető beosztásban dolgozott.

Gruhala Péter 1985-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Főiskolán, majd a Corvinus Egyetemen közgazdász diplomát is szerzett. Angol és orosz nyelvismerettel rendelkezik, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum