TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. július 15. 08:44

A Sláger Rádió Turi Árpádot nevezte ki a júniusban, Földes Ádám nemzetközi kinevezése miatt megüresedett kereskedelmi igazgatói székébe.

Turi Árpád

Az új vezető rádiós karrierjét tíz éve kezdte a Rádió1-nél, majd 2003 óta a Sláger Rádió értékesítési területén dolgozott.

A szakember 2005-től, mint kereskedelmi igazgatóhelyettes látta el feladatait, így kellően nagy gyakorlattal rendelkezik a rádió értékesítési területét illetően.

A társaság közleménye szerint nagy kihívás vár rá, hiszen a Sláger Rádió történelmének legjobb negyedévét zárta, így piaci pozíciója a valaha elért legerősebb.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.