<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Új igazgató került az Electrolux nyíregyházi hűtőszekrénygyárának élére. Karácsonyi Gyula 2008. augusztus 11-től tölti be a gyár vezetői posztját. A feladatkört korábban Lipták László látta el, aki 2008 júliusában távozott a vállalattól.

A logisztikai végzettségű okleveles gépészmérnök több mint tizennégy éve dolgozik a vállalatnál. Az Electroluxhoz 1994-ben csatlakozott, ahol logisztikai és termelési vezetőként is dolgozott. Jelenlegi pozícióját megelőzően az Electrolux európai hűtőkészülék gyártásában tevékenykedett nemzetközi projektvezetőként. A harmincnyolc éves szakember nős, két gyermek édesapja.

A nyíregyházi hűtőszekrénygyárban 2005-ben indult a termelés. Ma már 1700 fő dolgozik három műszakos munkarendben. Az alulfagyasztós kombinált hűtőkészülékek fele nyugat-európai, míg másik fele kelet-közép-európai, főként lengyel, cseh, román, ukrán és magyar piacokon kerül értékesítésre. Idén több mint kilencszázezer darab hűtőszekrény készül Nyíregyházán.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál. 

Menedzsment Fórum