<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Új ipari parkot létesítenek Sümegen, a kilenc hektáros terület közművesítése 200 millió forintos beruházással valósul meg - mondta Rátosi Ferenc, Sümeg független polgármestere sajtótájékoztatón csütörtökön.

A polgármester elmondta, hogy a kijelölt terület jelenleg szántóföld, s a régi ipari park közelében helyezkedik el. A terület az önkormányzat tulajdonában van.

A városban eddig is működött ipari park, a 2000-ben kialakított 29 hektáros területen jelenleg egy német finommechanikai műszereket gyártó cég és egy osztrák famegmunkálással foglalkozó vállalkozás mellett egy magyar polimerbeton gyártó és fuvarozócégek működnek - mondta Rátosi Ferenc.

Kifejtette: az új ipari parkba költözik egy közel 100 főt foglalkoztató német műanyagipari cég, de több más vállalkozás- köztük egy összeszerelő üzem és egy alkatrészgyár is érdeklődik.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.