1p

December 22-től az V. kerületi József Attila utcában nyílik meg a MÁV Start új menetjegyirodája.

A közel 150 négyzetméteres ügyfélfogadó térrel rendelkező menetjegyiroda szolgáltatásai között szerepel a belföldi és nemzetközi menetjegy-értékesítés, charter- és külön vonatok rendelése, csoportos utazások megszervezése, valamint információ adása árakról, útvonalakról.

A gyors ügyintézés érdekében ügyfélhívó rendszer működik az irodában, ahol az utasok készpénzzel, bankkártyával és üdülési csekkel is fizethetnek a jegyekért.

A társaság egyúttal ismét elindítja kupongyűjtési akcióját. Az új menetjegyirodában december 22-től 31-ig nyílik lehetőség ajándékkuponok gyűjtésére. Ebben az időszakban a MÁV Start minden száz kilométernél távolabb váltott belföldi menetjegy mellé - száz kilométerenként - egy-egy száz forint értékű utazási kupont ad ajándékba.

Egy alkalomra szóló utazás esetén maximum négy, menettérti utazás alkalmából maximum nyolc kupon adható. Az InterCity-t választó utasok a helyjegyek és pótjegyek mellé további egy-egy kupont kapnak ajándékba. A bónok január másodikától, három hónapon belül használhatóak fel menetjegyváltásra.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!