<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Gazdag Sándort nevezték ki a COOP Szolnok Zrt. új kereskedelmi igazgatójának.

Gazdag Sándor

Vidra Zsolt távozásával Gazdag Sándor személyében új kereskedelmi igazgatót neveztek ki a COOP Szolnok Zrt.-nél. Az újonnan kinevezett vezető feladatát augusztus 9-től látja el.

A sokéves kereskedelmi tapasztalatokkal rendelkező szakember a szövetkezeti rendszerbe Tiszafüreden került, ahol a szakmai ranglétrát végigjárva a szövetkezet elnöke volt 1984-ig.

Alapítója volt a TISZA-COOP Zrt.-nek, ahol 20 éves vezérigazgatói pályafutása alatt a cég vezetőjeként aktív szerepet vállalt a COOP gazdasági csoport innovációs fejlődésében.

A COOP Szolnok Zrt.-nél most történt kereskedelmi igazgatói kinevezését szakmai kihívásnak tekinti, a vállalatirányítás, beszerzés-politikai tevékenységek vezetői feladatai után. A bolti kiskereskedelem gyakorlati, operatív tevékenységének irányítása – a szakmacsoportot érintő gyakori változásokkal teli időszakban – a rutinos szakember számára is újabb kihívás lesz.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.