TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hivekovics Zoltán személyében új kereskedelmi vezető irányítja a Hewlett-Packard (HP) Technológiai Megoldások üzletágának (TSG) pénzügyi iparág csapatát.

Hivekovics Zoltán

Hivekovics Zoltán 1998-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem informatikai karán, eddigi pályája alatt pedig különböző IT-vállalatok értékesítési tevékenységéért felelt.

Munkája során részt vett számos hazai bank informatikai rendszerének modernizálásában, szakterülete a dokumentumkezelő rendszerek kialakítása volt, áll a társaság közleményében.

A HP az új vezetővel tovább szeretné növelni a Technológiai Üzletág pénzügyi vállalatoknak szánt termékeinek és szolgáltatásainak értékesítését, hiszen az üzletág bevételeinek máris mintegy 20 százaléka a bankok és más pénzintézetek számára értékesített termékekből származik.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.