2017. december 1. 18:45

Idén hosszú évek után nem Gisele Bündchen lesz a legjobban kereső modell. Pénzügyi vonatkozásban a szakma trónjára Kendall Jenner lép.

Ugyan nem az ismeretlenség homályából került a reflektorfénybe, de kissé váratlanul lépett túl mindenkin Kendall Jenner. A modellszakma új üstököse az előrejelzések szerint 22 millió dollárt kereshet, amivel megelőzheti a több mint tíz éve listavezető Gisele Bündchent.

Jenner néhány évvel ezelőtt leginkább a bulvárceleb kategória képviselője volt, köszönhetően annak, hogy Kim Kardashian West féltestvére. Ennek révén pedig a Kardashian-féle valóságshow-k (mellék)szereplője volt. A Keeping Up with the Kardashians című tévéműsorban továbbra is feltűnik, ám ez szerepléseinek egyre kisebb részét teszik ki. Kendall Jenner az elmúlt években „saját jogon” is egyre elismertebb lett, ahogy a modell karrierje felfele ívelt.

Több, mint egy híres bulvárhős


Ennek köszönhetően jól jövedelmező reklámszerződésekhez jutott idén, többek között az Estee Lauder kozmetikai vállalat, a fehérneműket gyártó La Perla és az Adidas reklámarca lett. Emellett a húgával közösen egy saját ruházati márkát is indítottak Kendall + Kylie néven, amely szinten egyre több bevételt hoz számára. Szakértők szerint ezeket és más termékeket is kiválóan tudnak hirdetni Kendall Jenner Instagramján, amelyet 85 millióan követnek.

A fiatal modell számára az ősz remekül sikerült, hiszen szeptemberben a legnagyobb presztízsű divatlap, a Vogue címlapjára került. Emellett olyan ikonikus márkák kampányaiban tűnt fel, mint a Chanel, a Fendi és az Alexander Wang.

Eközben a szakma eddigi királynője, a brazil származású Gisele Bündchen sem panaszkodhat. Az immár 36 éves topmodell ugyanis a becslések szerint 175,5 millió dollárt idén is megkeres, amivel a jövedelmi lista második helyére kerül.

Gisele Bündchen a fizetésekben sokáig utolérhetetlen volt

Mögöttük a Sports Illustrated leghíresebb modellje, Chrissy Teigen áll, aki első ízben ér el 12 millió dolláros bevételt. Jenner legjobb barátnője, az Instagram egyik legbefolyásosabb személye Gigi Hadid a rangsor ötödik helyére került 9,5 millió dolláros éves keresettel, a testvére Bella Hadid is befért a 10 legmagasabb jövedelemmel rendelkező modell közé, 6 milliós jövedelme a 9. helyre elég. Érdekesség, hogy a cégek számára egyre fontosabbak a kampányokban a normál testi adottságokkal rendelkező nők is, ezt jelzi, hogy idén a tíz legjobban kereső közé egy plus-size modell is bekerült. Ashley Graham, a kategória legismertebb alakja 5 millió dollárral gazdagodik idén.

Visszatérve Kendall Jennerre, a Kardashian család tagjaként ugyan folyamatos publicitást kap, de azt egyértelműen pozitívnak korántsem lehet nevezni. Ráadásul az idei évben ugyan teljesült régi vágya, és a Pepsi egyik kampányának arca lett, ám a vele készült reklámfilm annyira mellélőtt, hogy a megjelenését követően 24 órán belül vissza kellett vonni. A Kendall Jenner főszereplésével készült hirdetés ugyanis nagyon sok embernél kiverte a biztosítékot. A reklámfilmben a modell egy fotózást hagy ott egy tüntetés kedvéért. Ledobja a parókáját, letörli a sminkjét, és csatlakozik a béke mellett protestálókhoz, majd miután megkínál egy rendőrt egy doboz Pepsivel, „kitör a világbéke”. Abból a szempontból viszont a botrányoktól sem mentes életet élő Jenner jól járt a kampánnyal, hogy elképesztő méretű közösségi médiás aktivitást váltott ki a film, hetekig ömlött a kampány inspirálta mémáradat.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.