1p

2012 áprilisától Kertész Péter Arnold a Kraft Foods Hungária Kft. kormányzati és PR vezetője., olvasható a Kraft Foods közleményében.

Feladata a Kraft Foods magyarországi üzleti céljait támogató kormányzati, vállalati kapcsolati, illetve kommunikációs tevékenységeinek tervezése és végrehajtása. A szakember több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik public relations és public affairs területen, az elmúlt bő évtized során több multinacionális vállalat kommunikációs vezetője, illetve tanácsadója volt.

Karrierjét a Microsoft PR menedzsereként kezdte, majd az Mmd/Grayling ügynökségnél vállalt pozíciót. Rövidesen az ügynökség helyettes ügyvezetője lett, hat éves tanácsadói pályafutása során több mint 50 magyar és globális nagyvállalat stratégiai kommunikációs tanácsadója volt, a legkülönbözőbb iparágakban. 2009-ben csatlakozott a világ vezető vegyipari vállalatához, a BASF-hez, a magyar leányvállalat PR menedzsereként. Tavaly a BASF brüsszeli Koordinációs Központjában is dolgozott, ahol a magyar soros EU-elnökség időszakában támogatta a vegyipari óriás Public Affairs és lobby aktivitásait.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!