<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Október 3-án a Microsoft székházába várja a Magyar Adományozói Fórum a társadalmi befektetések aktuális kérdései iránt érdeklődő haza szakembereket a "Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013" című konferenciájára, amelynek fővédnöke Dr. Cséfalvay Zoltán, Parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkár. Az egész napos rendezvényen a társadalmi befektetéseknek a vállalati és a társadalmi fenntarthatóságban betöltött szerepét és jövőbeni lehetőségeit vitatják meg a résztvevők és a felkért előadók az üzleti, a non-profit és az állami szféra szempontjai alapján.

A Magyar Adományozói Fórum, mint a hazai támogatói szektor, így az elkötelezett magánszemélyek, civil, valamint vállalati szakemberek egyik legelismertebb platformja, 2013. október 3-án tartja "Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013" című éves konferenciáját. A MAF konferenciája továbbra is az egyetlen olyan szakmai esemény Magyarországon, amely kifejezetten a példamutató társadalmi befektetéseket, vállalati támogatásokat helyezi középpontba, ezzel is ösztönözve a civil, az üzleti és az állami szféra közötti kapcsolatok, együttműködések erősítését, a tapasztalat- és tudásmegosztást, valamint egy széles szakmai közösség létrejöttét a hazai támogatási kultúra fejlesztése érdekében

Az idei egész napos rendezvény fókuszában a vállalati támogatások terén a válság kitörése óta lezajlott változások és várható trendek, valamint a társadalmi befektetéseknek a vállalati és a társadalmi fenntarthatóságban betöltött szerepe és az ehhez kapcsolódó kérdések állnak.


A MAF "Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013" konferenciát az idei évben is a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadója zárja, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért vállalatok képviselői vehetik át a díjakat.

A Microsoft Magyarország székházában megrendezésre kerülő MAF "Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013" konferencia részletes programja a rendezvény oldalán megtalálható.

(X)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.