1p

2008. április közepétől Nagy Zoltán Péter személyében új lapigazgatót nevezett ki a Pannon Lapok Társasága. A szakember a kiadó fővárosi hetilapját, a Budapesti 7 Napot irányítja.

Az új vezető jelentős kihívásnak tekinti a hetilap ismertségének növelését, a hirdetői és az olvasópiac felé egyaránt, áll a társaság közleményében.

Nagy Zoltán Péter a Pannon Lapok Társaságához a Sanoma Budapesttől érkezett, ahol az elmúlt öt évben számos vezetői pozíciót töltött be. A Figyelő Konferenciák igazgatója, valamint az Üzlet és Siker projektvezetője, később pedig a storytv kereskedelmi, marketing- és pr-vezetőjeként dolgozott.

Nagy Zoltán Péter tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem szociológia és szociálpolitika szakán, valamint az Universität München Közgazdasági Karán végezte. A szakember angolul, németül és franciául beszél.

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. a Budapesti 7 Napon kívül jelenleg öt napilapot, számos hetilapot és egyéb nyomtatott sajtóterméket jelentet meg.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!