<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

2008. április közepétől Nagy Zoltán Péter személyében új lapigazgatót nevezett ki a Pannon Lapok Társasága. A szakember a kiadó fővárosi hetilapját, a Budapesti 7 Napot irányítja.

Az új vezető jelentős kihívásnak tekinti a hetilap ismertségének növelését, a hirdetői és az olvasópiac felé egyaránt, áll a társaság közleményében.

Nagy Zoltán Péter a Pannon Lapok Társaságához a Sanoma Budapesttől érkezett, ahol az elmúlt öt évben számos vezetői pozíciót töltött be. A Figyelő Konferenciák igazgatója, valamint az Üzlet és Siker projektvezetője, később pedig a storytv kereskedelmi, marketing- és pr-vezetőjeként dolgozott.

Nagy Zoltán Péter tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem szociológia és szociálpolitika szakán, valamint az Universität München Közgazdasági Karán végezte. A szakember angolul, németül és franciául beszél.

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. a Budapesti 7 Napon kívül jelenleg öt napilapot, számos hetilapot és egyéb nyomtatott sajtóterméket jelentet meg.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.